Stojalo za strojčke za striženje psov

Aesculap stojalo za strojčke za striženje psov je izdelano iz nerjaveče kovine. Primerno je za montažo na steno, mizo, ogrodje za privez psa, omarico in drugo. Omogoča varno in priročno odlaganje strojčka v času dela.

22,99 €*

namesto 39,90 €* prihranek 42.38% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: BB-GH574C

Informacije o izdelku "Stojalo za strojčke za striženje psov"

Stojalo za strojčke

Aesculap stojalo za strojčke za striženje psov

Stojalo za strojček za striženje psov je izdelano iz nerjaveče kovine. Ogrodje omogoča hitro montažo na steno, mizo, ogrodje za privez psa, omarico in drugo. Frizer mora med striženjem včasih odložiti strojček, da bi psa počesal, skrtačil ali namazal nastavek in pomiril psa. Odlaganje strojčka na mizo, na kateri neguje psa, je lahko zelo drago. Nepredvidljiv skok psa ali poteg frizerja z roko in že lahko strojček pade na tla in se poškoduje. Popravila strojčkov so draga še posebej, če gre za lome in druge fizične poškodbe. Večina garancij stroškov teh popravil ne krije. To lahko preprečite, če strojček odlagate v stojalo. Stojalo za strojčke za striženje psov prepreči, da bi strojček padel po tleh in se poškodoval. Stojalo je primerno za vse modele strojčkov Aesculap in druge strojčke za striženje psov.

Lastnosti stojala

  • model - Aesculap stojalo za strojčke za striženje psov
  • izdelano iz nerjaveče kovine
  • sijoča politura
  • oblikovano posebej za Aesculap strojčke
  • primerno za vse modele strojčkov za striženje psov
  • preprosta montaža na steno, mizo, omarico idr.

Namen uporabe

  • odlaganje strojčkov med delom in shranjevanje strojčkov
  • primerno za salone za nego in striženje psov, veterinarske postaje in bolnice, vzreditelje

Čiščenje in vzdrževanje

Priporočamo, da stojalo za strojčke za striženje psov občasno obrišete z vlažno krpo. Po potrebi lahko uporabite čistila. Priporočamo, da uporabite čistila, ki nimajo močnega vonja in niso škodljiva za ljudi in živali. V kolekciji čistil najdete na naši spletni strani tudi čistilo za tla, ki je primerno za salone.

Nekaj besed o podjetju Aesculap

Podjetej Aesculap je bilo ustanovljeno leta 1912 v Nemčiji in je sestavni del skupine podjetij B Braun. Pred več kot 100 leti je na evropskem trgu predstavilo prvi strojček za striženje. Strojček za striženje psov najdemo danes v skoraj vseh salonih za nego in striženje psov in pri večini veterinarjev.

Stojalo za strojčke za striženje psov z zajamčeno najnižjo ceno.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki