Optimum nastavek Snap On - Size 40 ali 0,25 mm

Optimum nastavek Snap On je združljiv s strojčki Optimum VXS430C, Wahl, Andis, Oster in Aesculap Fav5, Fav5 CL in GogiPet Horus. Nastavek je izdelan iz jekla, ki omogoča večkratno brušenje.

36,42 €*

namesto 48,56 €* prihranek 25% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-XS301

Informacije o izdelku "Optimum nastavek Snap On - Size 40 ali 0,25 mm"

Nastavek za striženje psov

Optimum nastavek Snap On - Size 40 ali 0,25 mm

Originalni Optimum nastavek Snap On - Size 40 ali 0,25 mm je izdelan iz termično obdelanega jekla, ki zagotavlja visoko ostrino rezila in odpornost proti poškodbam. Nastavek je mogoče brusiti in je združljiv z vsemi strojčki, ki uporabljajo Snap On ali Clip sistem nastavkov.

Lastnosti nastavka

  • Optimum nastavek Snap On
  • Size 40 ali 0,25 mm
  • združljiv je z vsemi Snap On in Clip strojčki
  • izdelano iz visoko odporne kovine, obdelane s posebnimi termičnimi postopki
  • možnost brušenja rezil
  • enostavno čiščenje in vzdrževanje
  • nizka stopnja vibracij
  • gladek rez
  • izdelano na osnovi dolgoletnih izkušenj

Namen uporabe

Optimum nastavek Snap On - Size 40 ali 0,25 mm uporabljajo predvsem veterinarji, saj omogoča zelo kratko striženje dlake živali za operacijske in druge posege. V salonih za nego in striženja psov se uporablja kot osnovni nastavek za striženje z distančniki.

Čiščenje in vzdrževanje

Optimum nastavek Snap On - Size 40 ali 0,25 mm je preprost za čiščenje. Rezila nastavka očistite s ščetko, s potegi stran od rezil. Za čiščenje kanala med rezilom in nastavkom uporabite olje v spreju. Nastavek spreja naslonite na začetek kanala in popršite v kanal. Pritisk bo iz kanala odstranil maščobo, dlako in umazanijo. Na površino rezila nanesite nekaj kapljic olja, ki ga pred striženjem obrišite.

Med striženjem priporočamo, da vsakih 15 min popršite rezilo in nastavek z oljem v spreju Aesculap ali Optimum. Za čiščenje nastavka in hlajenje med striženjem lahko uporabite tudi Aesculap Cool sprej.

Združljivost nastavka

Optimum nastavek Snap On - Size 40 ali 0,25 mm uporablja veliko profesionalnih pasjih frizerjev in negovalcev psov v Ameriki in Evropi. Pohvalijo predvsem njihovo dolgo življenjsko dobo in gladek rez. Nastavki za striženje psov so primerni tako za profesionalno uporabo veterinarjev v ambulantah in bolnicah kot v salonih za nego in striženje psov. Priljubljeni so tudi med vzreditelji in vsemi, ki se z nego in striženjem ukvarjajo ljubiteljsko.

Optimum nastavek Snap On - Size 40 ali 0,25 mm z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

0 od 0 ocen