Strippnig Stick - kovinska palčka za trimanje psov - 9 mm

GogiPet® palčka za trimanje ali Strippnig Stick je široka 9 mm. Primerna je za trimanje psov vseh velikosti, priporočamo pa jo za trimanje majhnih psov in trimanje na glavi, predvsem predelov okoli oči in ušes. Palčka dlake med trimanjem ne poreže, ampak populi.

20,90 €*

namesto 27,90 €* prihranek 25.09% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: Y-TRA-23STE049

Informacije o izdelku "Strippnig Stick - kovinska palčka za trimanje psov - 9 mm"

GogiPet Strippnig Stick

Kovinska palčka za trimanje psov  - Stripping Stick širine 9 mm.

GogiPet® palčka za trimanje psov ali Stripping Stick je po svoji funkcionalnosti podobna kamnu za trimanje in primerna za vse velikosti psov. Priporočamo jo predvsem za trimanje psov majhne rasti, pri ostalih psih pa za trimanje dlake okoli oči, na ušesih, intimnih predelih in drugih težko dostopnih delih.

Palčka za trimanje psov ali Stripping Stick je klinasto oblikovana, kar omogoča dober dostop tudi na težko dostopnih delih telesa in lep oprijem tudi fine tanke dlake. Ročaj je obdelan z mehko gumo, ki prepreči spodrsavanje  palčke med trimanjem. Priporočamo, da pri trimanju na palec namestite naprstnik, ki bo olajšal trimanje in omogočil lepši oprijem dlake. Palčka za trimanje psov ali Strippnig Stick dlake ne poreže, ampak populi in odstrani, zato je primerna tudi za začetnike in ljubiteljsko trimanje psov.

Lastnosti GogiPet trimerja:

  • palčka za trimanje psov ali Stripping Stick
  • širina 9 mm
  • velikost 11 cm
  • klinasta oblika
  • izdelano iz nerjaveče kovine, ki omogoča dolgo življenjsko dobo palčke
  • primerno za desničarje in levičarje
  • gumijasta obloga omogoča lep oprijem
  • dlake ne poreže, ampak populi
  • ne poškoduje kože

Navodilo za uporabo

Trimanje pomeni odstranjevanje odpadajoče in odmrle dlake pri psih s trdo in žimasto dlako. Palčko za trimanje primemo v dlan na delu, ki je zavit v gumijasto oblogo. Dlako privzdignemo s palcem v nasprotni smeri rasti in šop dlake (10 do 15 dlak) zajamemo med palec, na katerega smo namestili naprstnik in klinasti del palčke. Če je trimanje za psa neprijetno, zmanjšamo količino dlake, ki jo pulimo. Pred trimanjem obvezno preverite, ali je dlaka v tako imenovanem "Roling Coat" stanju, kar pomeni, da ima kožuh tri dolžine dlake. Trimamo ali pulimo samo najdaljšo dlako, ki bo lepo in brez bolečin zapuščala kožuh psa. Če ni tako, še ni pravi čas za trimanje in morate z nego počakati.

GogiPet kovinska palčka za trimanje psov - zajamčeno najnižje cene v Evropi.

0 od 0 ocen