Strippnig Stick - kovinska palčka za trimanje psov - 13 mm

GogiPet® kovinska palčka za trimanje ali Strippnig Stick je široka 13 mm. Primerna za trimanje psov vseh velikosti. Palčka dlake med trimanjem ne poreže, ampak populi terje zato primerna tudi za ljubiteljsko nego psov in frizerje začetnike.

27,90 €*

namesto 46,90 €* prihranek 40.51% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: Y-TRA-23STE050

Informacije o izdelku "Strippnig Stick - kovinska palčka za trimanje psov - 13 mm"

GogiPet Strippnig Stick

Kovinska palčka za trimanje psov  - Stripping Stick širine 13 mm.

GogiPet® palčka za trimanje psov ali Stripping Stick je po svoji funkcionalnosti podobna kamnu za trimanje in tako primerna za vse velikosti psov. Palčka za trimanje psov ali Stripping Stick je klinasto oblikovana, kar omogoča dober dostop tudi na težko dostopnih delih telesa. Ročaj je obdelan z mehko gumo, ki prepreči spodrsavanje  palčke med trimanjem. Priporočamo, da pri trimanju na palec namestite naprstnik, ki bo olajšal trimanje in omogočil  lepši oprijem dlake. Palčka za trimanje psov ali Strippnig Stick dlake ne poreže, ampak populi in odstrani, zato je primerna tudi za začetnike in ljubiteljsko trimanje psov.

Lastnosti GogiPet trimerja:

  • palčka za trimanje psov ali Stripping Stick
  • širina 13 mm je primerna za nego psov vseh velikosti
  • velikost 11 cm
  • klinasta oblika
  • izdelano iz nerjaveče kovine, ki omogoča dolgo življenjsko dobo palčke
  • primerno za desničarje in levičarje
  • gumijasta obloga omogoča lep oprijem
  • dlake ne poreže, ampak populi
  • ne poškoduje kože in dlake

Navodilo za uporabo

Trimanje dlake pomeni odstranjevanje odpadajoče in odmrle dlake pri psih s trdo in žimasto dlako. Palčko za trimanje ali Stripping Stick primemo v dlan na delu z gumijasto oblogo. Dlako privzdignemo s palcem v nasprotni smeri rasti in šop dlake (10 do 15 dlak) zajamemo med palec, na katerega smo namestili naprstnik in klinasti del palčke. Če
je trimanje za psa neprijetno, zmanjšamo količino dlake, ki jo pulimo. Pred trimanjem obvezno preverite, da je dlaka v tako imenovanem "Roling Coat" stanju, kar pomeni, da ima kožuh tri dolžine dlake. Trimamo ali pulimo samo najdaljšo dlako, kar za psa ne bo boleče. Če ni tako, dlaka še ni dovolj dolga, kar pomeni da še ni pravi čas za trimanje in morate s trimanjem počakati.

GogiPet kovinska palčka za trimanje psov ali Stripping Stick - zajamčeno najnižje cene v Evropi.