Vivog rezrevna rezila za Matt Breaker z 9 rezili

Vivog rezrevna rezila za Matt Breaker z 9 rezili so združljiva z Vivog Matt Brekerji. Če rezila vašega Matt Breakerja ne režejo več ni treba zamenjati celotnega Matt Breaker, ampak preprosto zamenjate samo rezila.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
9,93 €*
namesto 13,24 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
8,80 €*
namesto 13,24 €* prihranek 33.53% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02357

Informacije o izdelku "Vivog rezrevna rezila za Matt Breaker z 9 rezili"

Rezervni deli Vivog

Vivog rezervna rezila za Matt Breaker z 9 rezili

Rezervna rezila za Matt Breaker z 9 rezili so združljiva z Vivog Matt Breakerji. Če rezila vašega Matt Breakerja ne režejo več ni treba zamenjati celotnega Matt Breakerja, ampak preprosto zamenjate samo rezila. Menjava rezil je preprosta in hitra. Za menjavo potrebujete samo križni izvijač.

Lastnosti rezil

Menjava in vzdrževanje

Vivog rezervna rezila za Matt Breaker z 9 rezili so združljiva z vsemi Vivog Matt Breakerji. Menjava je preprosta. S križnim izvijačem odvijte oba vijaka, ki na Matt Breakerju držita rezila. Rezila odstranite previdno, ker so še vedno dovolj ostra, da se lahko vrežete. Nova rezila z nastavkom vstavite v Matt Breaker. Kako jih obrnete je odvisno ali ste levičar ali desničar. S priloženima vijakoma pritrdite rezila in Matt Breaker je pripravljen za delo.

Vivog rezervna rezila za Matt Breaker z 9 rezili kot tudi celotni Matt Breaker je treba očistiti po vsaki uporabi. Priporočamo, da jih operete z blagim čistilom in sperete pod tekočo vodo. Nato rezila osušite in namažite z oljem za škarje ali nastavke za striženje. Pred naslednjo uporabo olje obrišite in rezila sterilizirajte. Tako vzdrževan bo vaš Matt Breaker dolgo ostal oster in lepega videza.

Namen uporabe

Vivog Matt Breaker z 9 rezili za razvozlavanje sprijete dlake je primeren za pse majhne in velike rasti. Z rezili uspešno razvozla in odstrani sprijete dele dlake in tako prezrači kožuh in mu podari svež videz. Mat Breaker je primeren za desničarje. Če rezila obrnete, pa ga lahko uporabljajo tudi levičarji.

Vivog rezervna rezila za Matt Breaker z 9 rezili z zajamčeno najnižjo ceno v Sloveniji.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.