Vivog glavnik za zelo gosto dlako in pudlje

Vivog glavnik za zelo gosto dlako ali glavnik za pudle je primeren za česanje srednje celikih in velikih psoc z gosto ali kodrasto dlako. Kožuh psa lepo počeše in odstrani sprijeto dlako. Glavnik ima 18 dlogih konic in lesen, ergonomsko oblikovan ročaj.

Količina Cena
Kupite do 2 kos po ceni/kos:
8,07 €*
namesto 10,76 €* prihranek 25% .
Kupite od 3 kos po ceni/kos:
7,16 €*
namesto 10,76 €* prihranek 33.46% .

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: VG-02016

Informacije o izdelku "Vivog glavnik za zelo gosto dlako in pudlje"

Glavnik za pudle

Vivog glavniki za pse z zelo gosto dlako in pudle

Originalni, Vivog glavniki za pse z zelo gosto dlako in pudle je izdelan iz odpornega lesa in nerjaveče kovine. Lesen ročaj je ergonomsko oblikovan in lepo leži v roki. Glavnik ima 18 dolgih konic, ki lepo počešejo zelo gosto ali kodrasto dlako in preprečijo vozlanje in sprijemanje dlake.

Lastnosi glavnika

  • Vivog glavniki za pse z zelo gosto dlako in pudle
  • ročaj je ergonomske oblike in je izdelan iz odpornega lesa
  • glavnik ima 18 dolgih konic iz nerjaveče kovine, ki nimajo ostrih robov
  • glavnik je primeren za dolgo, gosto in kodrasto dlako
  • primerno za srednje velike in velike pse

Namen uporabe

Vivog glavniki za pse z zelo gosto dlako in pudle ima 18 redko nasajenih, dolgih konic. Primeren je za česanje dolge, zelo goste ali kodraste dlake in dlake z gosto podlanko. Konice se lepo drsijo skozi dlako, je ne pulijo in ne poškodujejo kože.

Navodilo za uporabo

Vivog glavniki za pse z zelo gosto dlako in pudle je primeren za česanje zelo goste, dolge in kodraste dlake. Pred česanjem kožuh psa skrtačite z Multi Brush ali Slicke Brush krtačo. Česati začnite za vratom, na hrbtnem delu. Potegi naj potekajo vzdolž hrbtenice proti repu in nato od hrbtenice navzdol po trupu. Če se Vivog glavniki za pse z gosto dlako in pudle zatika v vozle ali sprijete dele dlake česanje prekinite. Posamezne vozle ali sprijete dele dlake razprite s prsti, skrtačite in nato nadaljujte s česanjem. Ko ste zaključili s trupom nadaljujte na repu. Rep potegnite stran od trupa in dlako počešite naravnost navzdol. Nadaljujte na nogah. Ko češete dlako na nogah, naj pes stoji trdno na tleh ali mizi. Pomagate si lahko tudi tako, da pri česanju, potegnete sprednjo nogo naprej in zadnjo nazaj. Tako boste z glavnikom lažje dosegli tudi notranjo stran noge. Sledi česanje dlake na glavi. Tu bodite pozorni, da z glavnikom ne zbadate v ušesa ali oči. Potegi naj potekajo samo v smeri rasti dlake.

Čiščenje in vzdrževanje

Vivog glavniki za pse z zelo gosto dlako in pudle očistite po vsaki uporabi. Sperete ga lahko pod tekočo vodo ali obrišete z vlažno krpo. Če je glavnik masten ali zelo umazan, lahko za čiščenje uporabite blaga, okolju in živalim prijazna čistila. Pomembno je, da glavnik dobro sperete, obrišete in posušite.

Vivog glavniki za pse z zelo gosto dlako in pudle z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.