Lesen glavnik z dolgimi in kratkimi konicami

Lesen glavnik za pse s podlanko je primeren za pse majhne in srednje velike rasti. Glavnik ima kratke in dolge konice, ki uspešno počešejo dlako in podlanko in preprečijo sprijemanje in vozlanje dlake. 

9,12 €*

namesto 15,20 €* prihranek 40% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: FE-PTT1028B

Informacije o izdelku "Lesen glavnik z dolgimi in kratkimi konicami"

Glavnik za pse

Leseni glavnik za psa z dolgimi in kratkimi konicami

Glavnik za psa z dolgimi in kratkimi konicami je izdelan iz lesa in nerjaveče kovine. Lesen ročaj je lakiran, kar prepreči drsenje glavnika v roki. Glavnik ima eno vrsto konic, ki so izmenično dolge in kratke. Dolge konice lepo počešejo podlanko, kratke pa dlako in tako preprečijo vozlanje in sprijemanje dlake.

Lastnosi glavnika

  • Lesen glavnik za psa z dolgimi in kratkimi konicam
  • glavnik ima 16 dolgih in 16 kratkih konic iz nerjaveče kovine in nimajo ostrih robov
  • dolge konice lepo počešejo podlanko, kratke pa dlako
  • glavnik je primeren za srednje dolgo in dolgo dlako
  • namenjen za česanje vseh velikosti psov

Navodilo za uporabo

Lesen glavnik za psa z dolgimi in kratkimi konicami je primeren za česanje dolge dlake in srednje dolge dlake s podlanko, psov majhne in srednje velike rasti. Pred česanjem kožuh psa skrtačite z Multi Brush ali Slicke Brush krtačo. Česati začnite za vratom, na hrbtnem delu. Potegi naj potekajo vzdolž hrbtenice proti repu in nato od hrbtenice navzdol po trupu. Če se lesen glavnik za psa z dolgimi in kratkimi konicami zatika v vozle ali sprijete dele dlake česanje prekinite. Posamezne vozle ali sprijete dele dlake razprite s prsti, skrtačite in nato nadaljujte s česanjem. Ko ste zaključili s trupom nadaljujte na repu. Rep potegnite stran od trupa in dlako počešite naravnost navzdol. Nadaljujte na nogah. Ko češete dlako na nogah, naj pes stoji trdno na tleh ali mizi. Pomagate si lahko tudi tako, da pri česanju, potegnete sprednjo nogo naprej in zadnjo nazaj. Tako boste z glavnikom lažje dosegli tudi notranjo stran noge. Sledi česanje dlake na glavi. Tu bodite pozorni, da z glavnikom ne zbadate v ušesa ali oči. Potegi naj potekajo samo v smeri rasti dlake.

Lesen glavnik za psa z dolgimi in kratkimi konicami z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.


Predlagani izdelki

Namig
GogiPet glavnik za pse z redko dlako - 36 konic

namesto 12,85 €* 6,99 €*
Od 6,31 €*
Namig