Sušilniki za lase v sušilnih kabinah

Fenbox - Wellnessbox

Moderni fen boxi in wellness boxi omogočajo popolnoma nestresno sušenje dlake psov. Ogrodje in notranjost je v večini primerov izdelana iz prijetnega lesa, ventilatorji in grelci pa so vgrajeni v ohišje. Poglavitna prednost wellness boxov je v tem, da so zelo tihi in omogočajo profesionalno sušenje psov samo s temperaturo, samo z ventilatorji ali sušenje s hkratnim delovanjem ventilatorjev in temperature. Wellness boxi so primerni za plašne pse, ki sušenja s klasičnimi feni ne prenašajo najbolje. Wellness boxi so priljubljeni predvsem v modernih salonih za nego in striženje psov, ki skrbijo za udobnost vseh svojih strank. Profesionalna oprema za sušenje psov po kopanju je primerna tako za uporabo v salonih striženja in nege psov kakor tudi za domačo uporabo. Za vse tiste, ki želijo korak dlje, priporočamo, da si ogledajo ponudbo modernih fen boxov in wallness boxov, ki omogočajo hitro in popolnoma nestresno sušenje dlake.Vse sušilnike, fene, bloverje, wellness bokse in drugo opremo, ki jo najdete v naši spletni prodajalni, so pred prodajo preizkusili negovalci psov, pasji frizerji, vzreditelji in nekateri skrbniki psov. Pravilna izbira tehnike in opreme za sušenje je odvisna od velikosti psa, strukture dlake, od načina dela ter želenega učinka sušenja. V kolekciji opreme za sušenje dlake psov boste našli izdelke, primerne za domačo uporabo, ki so cenovno nekoliko ugodnejši, ter profesionalno opremo za sušenje psov z zajamčeno najnižjo ceno na območju Slovenije in Avstrije.

Nega in higiena psov kakor tudi mačk predstavljata osnovno skrb za zdravje naših hišnih ljubljenčkov. Samo lepo in pravilno negovan pes je lahko tudi zdrav pes. GogiPet oprema in izdelki kamor spadajo tudi Wellnes kabine in fenboxi za pse za nego psov – grooming,  so nepogrešljiv del opreme vsakega lastnika, ki želi imeti zdravega in lepo negovanega psa, pa tudi vsakega dobro opremljenega salona za striženje in nego psov.

V podjetju Onlinezoo nudimo z zakonom predpisano garancijo. Za nekatere izdelke pa tudi brezplačno podaljšanje garancije do 5 let. Samo v spletni prodajalni Onlinezoo so profesionalni sušilniki za dlako psov na voljo po trajno nizki ceni ter brez stroškov dostave in pakiranja za končne kupce.

Onlinezoo zajamčeno najnižja cena!  Za dodatne informacije v zvezi s fenboxi za pse nas kontaktirajte preko kontaktnih podatkov.

Zagotovilo najboljše cene Onlinezoo
Zajamčena najnižja cena
Dostava po Evropi
Gratis dostava pri nakupu nad 149 €*
SSL encryption
Varno nakupovanje