Zaščitno pregrinjalo za sedeže v avtu- velikost 140 x 100 cm

Zaščitno pregrinjalo za avto sedeže uspešno zaščiti sedeže pred odpadajočo dlako, umazanijo in vlago. Izdelano je iz kompaktne, vodoodporne tkanine. Pregrinjalo je pralno v pralnem stroju in primerno za pse vseh velikosti.

34,90 €*

namesto 47,12 €* prihranek 25.93% .
Vsebina: 1 kos
Številka izdelka: FE-T52

Informacije o izdelku "Zaščitno pregrinjalo za sedeže v avtu- velikost 140 x 100 cm"

Oprema za psa v avtu

Zaščitno pregrinjalo za sedeže v avtu - velikost 100 cm x 140 cm

Osnovni del opreme za psa v avtu sestavlja tudi zaščitno pregrinjalo za sedeže. Po sprehodu v naravi, predvsem slabem vremenu, bo pes v avtu umazal sedeže tudi, če ga boste pred vstopom obrisali. Zaščitno pregrinjalo za sedeže v avtu je prava rešitev. Prevleka je izdelana iz dveh plasti. Spodnja stran je nepremočljiva, zgornja pa izdelana iz bombažne tkanine.

Lastnosti pregrinjala

  • zaščitno pregrinjalo za sedeže v avtu
  • velikost 100 cm x 140 cm
  • zgornja stran - bombažna tkanina
  • spodnja stran - nepremočljiv materiala
  • karo vzorec v črni in peščeni barvi
  • preprosta namestitev
  • zaščiti sedeže pred umazanijo, vlago in dlako
  • primerno za vse vrste vozil
  • pregrinjalo bo dostavljeno v PVC trobi, ki jo lahko uporabite za shranjevanje pregrinjala

Namen uporabe

Zaščitno pregrinjalo za sedeže v avtu uspešno zaščiti sedeže pred dlako, umazanijo in vlado. Spodnja stran je plastificirana in zadrži tudi vodo, ki se po sprehodu v dežju nahaja v kožuhu. Pregrinjalo je univerzalno in primerno za vse modele in velikosti avtomobilov.

Priporočamo, da si ogledate tudi našo ponudbo varnostnih pasov za pse.

Čiščenje in vzdrževanje

Zaščitno pregrinjalo za sedeže v avtu je preprosto za čiščenje. Po uporabi ga snemite s sedežev, stresite in zložite v priloženo PVC torbo. Če želite, lahko pregrinjalo obrišete z vlažno krpo ali pa ga operete v pralnem stroju. Če se odločite za pranje v pralnem stroju uporabite nežna in okolju prijazna čistila. Perite pri nizkih temperaturah in brez ožemanja ali centrifuge. Po pranju pregrinjalo za sedeže v avtu pogladite z rokami in obesite, da se voda odteče in pregrinjalo posuši. Pred uporabo naj bo pregrinjalo povsem suho.

Kako pravilno namestiti pregrinjalo?

Pregrinjalo boste prejeli v PVC torbi, ki jo lahko uporabite tudi za shranjevanje in transport pregrinjala. Preden namestite pregrinjalo, namestite sedeže v položaj, ki bo omogočal psu udobno vožnjo. Pregrinjalo raztegnite in položite čez sedeže tako, da je plastificiran del spodaj. Sedaj pregrinjalo zataknite za vzglavnike in poravnajte po sedežu. Tako pripravljeno pregrinjalo za sedeže bo nudilo psu varnpo in udobno vožnjo.

Zaščitno pregrinjalo za sedeže avtu z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.