Prožna ovratnica za mačke - rdeča barva

Prožna ovratnica za mačke je izdelana iz sintetičnega materiala. Pletenje omogoča brezstopenjsko nastavljanje dolžine. Ovratnica ima okrasni zvonček. Kovinski deli nimajo ostrih robov in ne rjavijo. Ker je ovratnica prožna, si jo lahko mačka v primeru nevarnosti sname.

3,99 €*

namesto 5,99 €* prihranek 33.39% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: Y-FE-CAN900-R

Informacije o izdelku "Prožna ovratnica za mačke - rdeča barva"

Ovratnica za mačke

Prožna ovratnica za mačke - rdeča barva

Prožna ovratnica za mačke je izdelana iz sintetičnega materiala. Pletenje omogoča brezstopenjsko nastavljanje dolžine. Ovratnica za mačke ima okrasni zvonček. Kovinski deli nimajo ostrih robov in ne rjavijo. Ker je ovratnica prožna, se je mačka v primeru, da se z ovratnico zatakne, lahko sama znebi. Ovratnica je namenjena mačkam vseh velikosti in vseh pasem.

Lastnosti ovratnice

  • Prožna ovratnica za mačke
  • rdeča barva
  • izdelano iz sintetičnih materialov
  • prožno pletenje
  • nastavljiva dolžina
  • možnost brezstopenjskega zapenjanja
  • kovinski deli ne rjavijo
  • zvonček, ki v naravi opozarja ptice in druge živali na prisotnost mačke
  • možnost namestitev priponke s telefonsko številko
  • preprosto in hitro nameščanje

Namen uporabe

Prožna ovratnica za mačke je primerna za vse velikosti in pasme mačk. V domačem okolju ima ovratnica okrasni namen, v naravi pa z zvončkom opozarja ptice na prisotnost mačke in tako prepreči lovljenje. Na ovratnico lahko namestite obesek s telefonsko številko, kar bo omogočilo, da vas najditelj hitro pokliče, če se mačka izgubi. 

Nameščanje ovratnice

Večina ljudi je mnenja, da mačke ne marajo ovratnic in da ovratnice mačka ne bo nosila. Raziskave so pokazale, da večina mačk ne nasprotuje nošenju ovratnice, če jih na nošenje navadite. Navajanje na ovratnico naj bo postopno. Najprej mački nadenemo ovratnico za 10 minut in nato čas postopoma podaljšujemo. Dokler niste prepričani, da je mačka navajena na ovratnico, je ne puščajte same in je ne spuščajte v naravo. V času navajanja na ovratnico odstranite zvonček. Obesek in zvonček dodajte ovratnic šele, ko ste prepričani, da je mačka ovratnico sprejela in se nad njo ne pritožuje.

Pomembno je, da je ovratnica za mačke pravilno nameščena. Med vratom in ovratnico mora biti prostora za dva prsta. Ovratnico občasno snemite in dlako na vratu skrtačite, da nebi prišlo do vozlanja in sprijemanja dlake. Če se je mačka zredila ali shujšala prilagodite dolžino ovratnice.

Prožna ovratnica za mačke z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.

0 od 0 ocen