Obesek z listkom za ime, naslov in telefonsko številko - zelena barva

Obesek z listkom za ime, naslov in telefonsko številko bo v primeru, če se pes ali mačka izgubi, pomagal najditelju, da hitro in brez večjih težav poišče njegovega lastnika. Obesek je izdelan iz nerjavečega jekla in zaponke.

1,47 €*

namesto 2,15 €* prihranek 31.63% .
Vsebina: 1 kos

Dobavljivo takoj, rok dobave 2 - 3 delovne dni po prejetem plačilu

Številka izdelka: FE-VAR17D-V

Informacije o izdelku "Obesek z listkom za ime, naslov in telefonsko številko - zelena barva"

Obesek za psa

Obesek z listkom za ime, naslov in telefonsko številko - zelena barva

Obesek z listkom za ime, naslov in telefonsko številko je izdelan iz nerjavečega jekla in kovinske zaponke, ki omogoča namestitev na ovratnico ali oprsnico. Obesek je lahek in živali pri gibanju ne moti. Listek ima na sprednji strani prostor za ime psa, naslov in telefonsko številko, na hrbtno stran pa prostor za morebitno opozorilo za najditelja psa ali mačke.

Lastnosti obeska

  • Obesek z listkom za ime, naslov in telefonsko številko
  • zelena barva
  • izdelano iz nerjavečega jekla
  • kovinska zaponka za namestitev na ovratnico ali oprsnico
  • obesek ima vodoodporni navoj, ki prepreči, da bi se listek v notranjosti zmočil
  • listek s prostorom za ime, telefonsko številko in naslov lastnika
  • primerno za mačke in pse vseh velikosti

Namen uporabe

Obesek z listkom za ime, naslov in telefonsko številko je primeren za mačke in pse vseh velikosti. Na priloženi listek napišete podatke, ki bodo najditelju psa ali mačke pomagali, da vas hitro in preprosto poišče. Podatki bodo omogočili, da bo vaš štirinožni prijatelj čim hitreje prispel v vaše varno zavetje. Obesek s podatki o psu je pripomoček, ki ga poznamo vsi ljudje in vsakemu najditelju psa ali mačke pomaga vzpostaviti hiter stik z lastnikom.

Navodilo za uporabo

Obesek z listkom za ime, naslov in telefonsko številko je preprost za uporabo. Z obeska odvijte pokrovček in iz obeska vzemite listek. Listek poravnajte z roko in na označena mesta napišite podatke - ime psa ali lastnika, naslov in telefonsko številko. Če želite, lahko na hrbtno stran listka napišete opombe. Listek zvijte, dajte v obesek in močno privijte pokrovček. Sedaj obesek s pomočjo zaponke namestite na ovratnico ali oprsnico psa ali mačke. Tako je vaš štirinožni prijatelj pripravljen za sprehod in potepanje v mestu in naravi.

Čiščenje in vzdrževanje

Obesek je pralen. Na zunanji strani ga lahko obrišete z vlažno krpo ali pa sperete pod tekočo vodo. Uporabite lahko čistila, ki so okolju prijazna in neškodljiva. Preden vstavite listek in obesek namestite na ovratnico ali oprsnico, naj bo obesek povsem suh.

Obesek z listkom za ime, naslov in telefonsko številko z zajamčeno najnižjo ceno.

0 od 0 ocen

Podajte svojo oceno!

Delite svoje izkušnje z drugimi strankami.