Igrača za psa "Petelin" - dolžina 45 cm

Igrača za psa "Petelin" je izdelana iz trpežnega vinila. Igrača je dolžine 45 cm in ima vgrajeno piščalko. Namenjena je igranju in grizenju ter primerna za pse velike in srednje velike rasti. Igrača ima vgrajeno piščalko, ki stimulira psa k igri.

11,70 €*

namesto 15,60 €* prihranek 25% .
Vsebina: 1 kos
Številka izdelka: FE-TP351

Informacije o izdelku "Igrača za psa "Petelin" - dolžina 45 cm"

Igrača za psa

Igrača za psa "Petelin" - dolžina 45 cm

Igrača za psa je izdelana iz trpežnega in odpornega vinila. Igrača je velikosti 45 cm in primerna za pse velike in srednje velike rasti. Primerna je za igro v stanovanju, za žvečenje grizenje in metanje. Igrača ima piščalko, ki dodatno stimulira psa k igri.

Lastnosti igrače

  • Igrača za psa "Petelin"
  • izdelano iz vinila, ki je odporen proti grizenju
  • rumena, oranžna in rdeča barva
  • strukturna površina
  • atraktivna oblika
  • piščalka za še bolj zanimivo igro
  • namenjena je psom velike in srednje velike rasti

Namen uporabe

Igrača za psa "Petelin" je izdelana iz vinila, ki je primeren za grizenje. Igrača ima strukturno površino, ki omogoči lep oprijem igrače med igro. Če želite, da si pes med igro krepi dlesni in odstrani slab zadah popršite igračo s sprejem za čiščenje zob.

Igrača za psa "Petelin" je namenjena psom srednje velike rasti in je primerna za igro v naravi in notranjih prostorih. Primerna je za metanje, vlečenje in samostojno igro psa. Igrača ima piščalko, ki dodatno stimulira psa k igri.

Čiščenje iz vzdrževanje

Igrača za psa "Petelin" je odporna proti umazaniji in je preprosta za čiščenje. Če je na igrači groba umazanija, jo odstranite s krtačo. Nato igračo splahnite pod toplo, tekočo vodo. Učinkovito boste igračo očistili, če pri spiranju uporabite tuš in igračo spirate z vodo pod pritiskom, ki bo očistila tudi težko dostopne dele. Pri čiščenju igrače ne uporabljajte čistil.

Zakaj izbrati igračo iz vinila?

PVC je leta 1926 izumil Waldo Semon. Po izumu so PVC na veliko uporabljali za izdelavo golf žogic, pet za čevlje in takrat se pojavijo tudi že prve igrače za pse. Naprej se je PVC razvil v Vinil, ki ne vsebuje škodljivih primesi. Od tistega trenutka naprej, se je proizvodnja igrač za pse iz vinila razbohotila po vsem svetu. Igrače iz Vinila so trpežne in odporne ter primerne za pse vseh velikosti, starosti in pasem. Primerne so tako za samostojno kot za družabno igro med lastnikom in psom. Previdnost je pomembna pri izbiri velikosti igrače, ki naj bo tako velika, da je pes ne more pogoltniti.

Igrača za psa "Petelin" z zajamčeno najnižjo ceno v Evropi.