Jesenski popusti in znižanja

Jesenski popusti in znižanja

Tudi jesen je obdobje za akcijo! In to je obdobje tudi za akcijske cene. V spletni prodajalni so v ponudbi tako rekoč vse vrste izdelkov iz našega bogatega in raznolikega programa.

Jesenska akcijska ponudba ponuja izdelke, ki so namenjeni vsem našim obiskovalcem, tako končnemu kupcu posamezniku, kot tudi frizerjem in prodajalcem v salonih in trgovinah. V jesenski ponudbi najdete različno opremo in pribor po izjemnih znižanih cenah. Našli boste tudi krtače, kozmetiko in druge uporabne izdelke. V akciji so tudi igrače za igro na prostem ali doma, igrače, ki negujejo dlesni, zobe in varujejo pohištvo pred neželenim grizenjem. Poseben dodatek letošnje jesenske ponudbe so ovratnice, ki lahko naredijo ljubljenčka posebnega ob vsakdanjih in prazničnih priložnostih. V akciji so tudi različne ovratnice in povodci z biserčki. Vsi izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov. In končno! Omenimo še kakovostna oblačila različnih barv in modelov. 

V prijetnih trenutkih jeseni želimo ob sebi imeti tudi svoje štirinožne prijatelje. Če ste poskrbeli za topla jesenska oblačila zase ne pozabite tudi na kužke. Zaščita pred mrazom, dežjem in umazanijo bo v teh dneh zaželena. Oblačila za dež, mraz kakor tudi svečana oblačila najdete v naši spletni trgovini Onlinezoo. Naj bo letošnja jesen za modno obarvana tudi za naše kosmatince.

← Za lažje iskanje oblačil pravilne velikosti priporočamo, da uporabite spodnji filter.

Izberite filter levo Hrbtna dolžina
XS 17 - 21 cm
S 22 - 25 cm
M 26 - 30 cm
L 30 - 33 cm
XL 33 - 36 cm
XXL 36 - 39 cm

Ne pozabite: Akcijske ponudbe, popusti in znižanja so lahko vedno odlična priložnost za nakup, kjer izberete tudi darila za svoje drage in prijatelje. V bogati ponudbi boste z lahkoto izbrali pravo darilo.

V tej rubriki boste našli vse akcijske ponudbe, trenutna znižanja in izdelke s popusti. Nakup teh izdelkov vam zagotavlja prihranek finančnih sredstev. Nekateri od izdelkov so v akcijski ponudbi samo na spletni strani, druge pa lahko po znižani ali bolj ugodni ceni kupite tudi v naši trgovini in boutique na Dunaju.